Catàleg de Formació i Tallers

Cursos per a persones en situació d'atur o en actiu per la millora competencial

Des de la Fundació Gentis desenvolupem programes d’acció competencial per tal de millorar el perfil professional de les persones participants i/o per aportar valor al seu lloc de treball.

L’activitat formativa principal de l’entitat està dirigida a persones desocupades, en especial aquelles que volen millorar les seves competències tècniques o bé canviar de sector d’activitat.

Al llarg de l’any oferim una sèrie de cursos i programes formatius amb la voluntat de capacitar a les persones que el realitzen i ajudar-los a aconseguir el seu objectiu laboral.

FORMACIÓ PRIORITÀRIA PER A PERSONES A L’ATUR

Formació de certificats de professionalitat de l’àrea d’administració, agrària, hosteleria i turisme, informàtica i comunicació, comerç i màrqueting, indústria alimentària i serveis socioculturals i a la comunitat. Aquestes accions formatives es porten a terme a Terres de L’Ebre, Barcelona i Girona.

ESPECIALITATS FORMATIVES HOMOLOGADES

Especialitat Formatives Homologades pel Departament d’Empresa i Ocupació seguint els criteris de l’Institut Català de Qualificacions Professionals (ICQP).

Forma't i prepara't

Aquí pots consultar tot el catàleg de formació i tallers
Filter Categories
Filter - All
Administració i gestió
Barcelona
Formació Subvencionada
Mediació
Salt

Projectes destacats

Accions de Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries-Certificats professionalitat

Cursos per a l’obtenció de certificats de professionalitat de l’àrea d’administració, agrària, hostaleria i turisme, informàtica i comunicació, comerç i màrqueting, indústria alimentària i serveis socioculturals i a la comunitat.

Demarcació de Barcelona, Girona, Tarragona i Terres de l’Ebre

 

Accions de Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries-Certificats professionalitat

Formació de persones desocupades de llarga durada “Pla de Xoc Barcelona” de Barcelona Activat

Demarcació de Barcelona

  

Punts Formatius Incorpora de l’Obra Social “La Caixa”

Programa específic d’accions formatives en competències transversals adreçades a persones beneficiàries del Programa Incorpora de l’Obra Social La Caixa.

Demarcació de Barcelona, Girona, Tarragona i Terres de l’Ebre

Accions formatives en Emprenedoria

Juntament amb la Xarxa de formació per a persones treballadores -FISS desenvolupem cursos per a persones en situació de desocupació i per a treballadors en actiu en àrees temàtiques com l’emprenedoria, el màrketing estratègis i gestió i administració en el sí d’una activitat econòmica.

Girona.
Barcelona.
Tarragona.
Terres de l’Ebre.

Accions formatives per a persones privades de llibertat

Accions formatives per impartir en centres penitenciaris i educatius impulsades pel Centre d’Iniciatives per a la Reinserció del Departament de Justícia de Catalunya.

Demarcació de Barcelona