Gentis 9 Participació

participació i governança

Model de governança

A Gentis tenim una activitat contínua de producció i intercanvi de béns i serveis. Treballem per a la justícia social i la igualtat d’oportunitats per a tothom. Formem part de Plataforma Educativa i destinem els romanents a assolir la nostra finalitat social. Som una entitat independent i tenim autonomia organitzativa independent de l’administració pública o d’una empresa amb ànim de lucre.

Comptem amb un sistema de governança inclusiva.

òrgans de govern

La Fundació Gentis està regida per un Patronat format per professionals de l’àmbit de l’atenció a les persones. Està representat per la Direcció General que delega en la Direcció Executiva la gestió diària dels diferents projectes i serveis que portem a terme. Aquest sistema propi de control i coordinació facilita un model de governança transversal, orientat al bé comú i socialment responsable.

La direcció de l’entitat va de la mà de la direcció estratègica de Plataforma Educativa, una direcció compartida entre totes les organitzacions i s’articula a través d’una Direcció General, tres Direccions Executives i una Gerència de Serveis.

Som organitzacions que naixem per iniciatives i inquietuds de persones i on la base del poder no és en la propietat del capital.

òrgans de gestió

 • Departament de Recursos Humans i Salut i Seguretat laboral
 • Departament tècnic, Qualitat i RSC
 • Departament de Digitalització, Tic i Comunicació
 • Departament de Finances i Recerca
 • Departament de Cooperació, voluntariat i participació
 • Departament Jurídic
 • Departament d’Internacionalització

òrgans de representació i participació

 • Comitè d’Ètica.
 • Comissió d’Igualtat.
 • Grup motor de Participació.
 • Voluntariat. 

sinèrgies

Actuem complementàriament i col•laborativament per optimitzar recursos, aprofitar l’expertesa i créixer en innovació social per millorar la qualitat de vida de les persones.

publicacions d'interès

Eixos d’Identitat. Guia de Participació

Eixos d’Identitat. Pla de Voluntariat

Eixos d’Identitat. Codi Ètic

Eixos d’Identitat. Bases per la confecció d’un Pla d’Igualtat d’Oportunitats

Conèixer-nos millor

Piulades de @FundGentis

Parlem de

Fira d’Ocupació Local a Celrà

El dia 19 de Març de 2024 amb horari de 9:00 a 14:00 es durà a terme la Fira d'Ocupació Local a Celrà, on es realitzaran un seguit d'intervencions de la mà de professionals del sector del món laboral, així com xerrades motivacionals i amb un seguit d'empreses...

Presentació dels resultats de l’estudi “Descobrim-les: on són les noies que abandonen els estudis a TTE?”

Presentació dels resultats de l’estudi “Descobrim-les: on són les noies que abandonen els estudis a TTE?”

Des de l’EASPD hem participat en un taller formatiu per donar suport al desenvolupament d’una plataforma per la fomació online des d’angles inclusius anomenada ADILE i així contribuir al disseny d’un marc europeu comú en matèria de competències digitals per a les persones amb discapacitat, tanta a nivell de continguts digitals com l’espai virtual de formació. El projecte està liderat per l’EASPD, Predif, Controverto, Base3, I&F i SEDA.

Trobada internacional per explorar noves oportunitats

Trobada internacional per explorar noves oportunitats

Marta Cid, gerent de Fundació Gentis, i Irene Kopetz, tècnica d’internacional de Plataforma Educativa, van viatjar aquest mes de setembre a Brussel·les per reunir-se amb Ignasi Centelles Santana, delegat de la Delegació del Govern davant la Unió Europea, i Laura Rius Méndez, representant adjunta.

TROBADA DE PERSONES TREBALLADORES DE LA FUNDACIÓ GENTIS

El passat 31 de gener vam celebrar la segona trobada #GoGentisGo de persones treballadores de Gentis. Havíem passat 8 anys des de la darrera trobada presencial amb totes les persones que treballem a Fundació Gentis. 8 anys en els que han passat moltes coses: noves...

Utilitzem galetes per millorar el funcionament d'aquesta web. Si continua accepta la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies