Gentis 9 Participació

participació i governança

Model de governança

A Gentis tenim una activitat contínua de producció i intercanvi de béns i serveis. Treballem per a la justícia social i la igualtat d’oportunitats per a tothom. Formem part de Plataforma Educativa i destinem els romanents a assolir la nostra finalitat social. Som una entitat independent i tenim autonomia organitzativa independent de l’administració pública o d’una empresa amb ànim de lucre.

Comptem amb un sistema de governança inclusiva.

òrgans de govern

La Fundació Gentis està regida per un Patronat format per professionals de l’àmbit de l’atenció a les persones. Està representat per la Direcció General que delega en la Direcció Executiva la gestió diària dels diferents projectes i serveis que portem a terme. Aquest sistema propi de control i coordinació facilita un model de governança transversal, orientat al bé comú i socialment responsable.

La direcció de l’entitat va de la mà de la direcció estratègica de Plataforma Educativa, una direcció compartida entre totes les organitzacions i s’articula a través d’una Direcció General, tres Direccions Executives i una Gerència de Serveis.

Som organitzacions que naixem per iniciatives i inquietuds de persones i on la base del poder no és en la propietat del capital.

òrgans de gestió

 • Departament de Recursos Humans i Salut i Seguretat laboral
 • Departament tècnic, Qualitat i RSC
 • Departament de Digitalització, Tic i Comunicació
 • Departament de Finances i Recerca
 • Departament de Cooperació, voluntariat i participació
 • Departament Jurídic
 • Departament d’Internacionalització

òrgans de representació i participació

 • Comitè d’Ètica.
 • Comissió d’Igualtat.
 • Grup motor de Participació.
 • Voluntariat. 

sinèrgies

Actuem complementàriament i col•laborativament per optimitzar recursos, aprofitar l’expertesa i créixer en innovació social per millorar la qualitat de vida de les persones.

publicacions d'interès

Eixos d’Identitat. Guia de Participació

Eixos d’Identitat. Pla de Voluntariat

Eixos d’Identitat. Codi Ètic

Eixos d’Identitat. Bases per la confecció d’un Pla d’Igualtat d’Oportunitats

Conèixer-nos millor

Piulades de @FundGentis

Parlem de

TROBADA DE PERSONES TREBALLADORES DE LA FUNDACIÓ GENTIS

El passat 31 de gener vam celebrar la segona trobada #GoGentisGo de persones treballadores de Gentis. Havíem passat 8 anys des de la darrera trobada presencial amb totes les persones que treballem a Fundació Gentis. 8 anys en els que han passat moltes coses: noves...

La Fundació Gentis participa en la Jornada Òmnia 2023

La Fundació Gentis participa en la Jornada Òmnia 2023

El passat divendres 24 de febrer, la Fundació Gentis va participar en la #JornadaÒmnia2023 on a més d'assistir-hi com a entitat gestora dels Punts Òmnia de Figueres (https://www.facebook.com/Puntomnia/), l'Escala (https://www.facebook.com/omnialescala/) i Girona Est...

Èxit de participació a la 1ª Fira d’Orientació laboral i Educativa a Vilassar de Dalt i Premià de Dalt

Èxit de participació a la 1ª Fira d’Orientació laboral i Educativa a Vilassar de Dalt i Premià de Dalt

Durant els dies 14, 15 i 16 de febrer es va realitzar la 1ª Fira d’Orientació laboral i Educativa organitzada per la Fundació Gentis en col•laboració amb els ajuntaments de Vilassar de Dalt i Premià de Dalt amb els objectius d’assessorar i orientar sobre les diferents opcions formatives i recursos dels que disposem en el nostre entorn més immediat.

Utilitzem galetes per millorar el funcionament d'aquesta web. Si continua accepta la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies