Gentis 9 What we do 9 Vocational training

Workshop Catalogue

Courses for unemployed people or for people who want to improve their skills

Des de la Fundació Gentis desenvolupem programes d’acció competencial per tal de millorar el perfil professional de les persones participants i/o per aportar valor al seu lloc de treball.

L’activitat formativa principal de l’entitat està dirigida a persones desocupades, en especial aquelles que volen millorar les seves competències tècniques o bé canviar de sector d’activitat.

Al llarg de l’any oferim una sèrie de cursos i programes formatius amb la voluntat de capacitar a les persones que el realitzen i ajudar-los a aconseguir el seu objectiu laboral.

FORMACIÓ PRIORITÀRIA PER A PERSONES A L’ATUR

Formació de certificats de professionalitat de l’àrea d’administració, agrària, hosteleria i turisme, informàtica i comunicació, comerç i màrqueting, indústria alimentària i serveis socioculturals i a la comunitat. Aquestes accions formatives es porten a terme a Terres de L’Ebre, Barcelona i Girona.

ESPECIALITATS FORMATIVES HOMOLOGADES

Especialitat Formatives Homologades pel Departament d’Empresa i Ocupació seguint els criteris de l’Institut Català de Qualificacions Professionals (ICQP).

Train and educate yourself

Here you can check our workshop catalogue

Outstanding projects

Accions de Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries-Certificats professionalitat

Cursos per a l’obtenció de certificats de professionalitat de l’àrea d’administració, agrària, hostaleria i turisme, informàtica i comunicació, comerç i màrqueting, indústria alimentària i serveis socioculturals i a la comunitat.

Demarcació de Barcelona, Girona, Tarragona i Terres de l’Ebre

%22%22%22%22 %22%22

Accions de Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries-Certificats professionalitat

Formació de persones desocupades de llarga durada “Pla de Xoc Barcelona” de Barcelona Activat

Demarcació de Barcelona

%22%22  %22%22

Punts Formatius Incorpora de l’Obra Social %22La Caixa%22

Programa específic d’accions formatives en competències transversals adreçades a persones beneficiàries del Programa Incorpora de l’Obra Social La Caixa.

Demarcació de Barcelona, Girona, Tarragona i Terres de l’Ebre

%22%22%22%22

Accions formatives en Emprenedoria

Juntament amb la Xarxa de formació per a persones treballadores -FISS desenvolupem cursos per a persones en situació de desocupació i per a treballadors en actiu en àrees temàtiques com l’emprenedoria, el màrketing estratègis i gestió i administració en el sí d’una activitat econòmica.

Girona.
Barcelona.
Tarragona.
Terres de l’Ebre.

%22%22

Accions formatives per a persones privades de llibertat

Accions formatives per impartir en centres penitenciaris i educatius impulsades pel Centre d’Iniciatives per a la Reinserció del Departament de Justícia de Catalunya.

Demarcació de Barcelona

%22%22

Utilitzem galetes per millorar el funcionament d'aquesta web. Si continua accepta la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
.
.