Serveis per a Empreses

Intermediació laboral, pràctiques, selecció i suport en la retenció del talent
La Fundació Gentis disposa d’un servei especialitzat en Recursos Humans que evoluciona de forma contínua adaptant-se a les canviants necessitats del mercat laboral, de les persones, les empreses i la pròpia entitat.

 

Servei de RRHH

Posem a disposició de les empreses un ventall de serveis per  la millora de la productivitat a través d’optimitzar els processos de selecció i capacitant el seu personal amb formació a mida.

Agència de col·locació

Som agència col·laboradora del SOC a Tortosa, Girona, Barcelona i Solsona i formem part de la Xarxa Incorpora, de la Fundació ‘La Caixa’, programa que promou la inserció laboral de persones en situació o en risc d’exclusió social.

Responsabilitat Social Corporativa

Oferim l’oportunitat a les empreses de participar en projectes d’àmbit social per tal de què incorporin actuacions de Responsabilitat Social Corporativa en la seva cultura organitzativa.

Què us oferim?

Formació per a professionals àmbit acció social 

La Fundació Gentis es posiciona per oferir capacitació competencial de les persones treballadores docents i no docents de les escoles, a l’alumnat i les seves famílies en diferents àmbits.

Serveis de Recursos Humans

  • Inserció sociolaboral de professionals amb discapacitat intel·lectual i de desenvolupament, com persones en situació de risc d’exclusió.
  • Assessorament LISMI: informe d’anàlisi de llocs de treball, mesures alternatives d’inserció, etc.
  • Recol·locació i reorientació laboral.
  • Consultoria de RRHH social: Selecció de personal, estudi clima laboral, estudi de retribucions i articulació del pla de carrera professional.

Formació per professionals en actiu:

Programa del Consorci de la Formació Contínua on desenvolupen accions formatives en l’àrea de l’emprenedoria social, la gestió de projectes i la gestió de plataformes formatives on-line. Aquestes accions es desenvolupen a Barcelona i Girona.

Formació a mida

A partir d’un diagnòstic de necessitats de la mà de l’entitat client dissenyem accions formatives en l’ambit del sector social i educatiu en diferents modalitats perquè tinguin impacte en el dia a dia professional. Des de formació en mediació de conflictes i comunicació social fins coneixement de la salut mental, els trastorns de conducta i estratègies de regulació.

Suport i assessorament

  • Disseny, execució, execució i avaluació de projectes.
  • Coordinació de programes.
  • Prospecció d’empreses i consultoria.
  • Comunicació RSC: organització de jornades, seminaris, promoció d’esdeveniment vinculats a la visibilitat de l’acció social i educativa.

Agència de Col·locació

Punt d’orientació laboral a Tortosa i Barcelona Números de registre 0900000065 i 0900000216.

Des d’octubre de 2014 som agència col·laboradora del SOC Tarragona, Tortosa, Girona, Salt, Barcelona i Solsona.

Accions d’Orientació i Acompanyament a la Inserció de la xarxa d’orientació per a l’ocupació (PO) (antic IPI)

Programa que desplega accions d’orientació i acompanyament a la inserció de persones en situació d’atur a Montblanc i Tordera.

Servei d’Ocupació de Catalunya, SOC.

Logo-Departament-de-Treball-Afers-Socials-i-FamíliesLogo-SOCcol-logo-ue

Què diuen de nosaltres?

Projectes de valor social que ens avalen
Buscàvem un projecte que unís la Responsabilitat Social Corporativa a la vegada que oferís un servei als nostres associats de Cadena 88.

Solidaritat en cadena consisteix en una formació que oferim a persones en situació d’atur, en algunes ocasions de llarga durada, per formar-los i donar-los una capacitació laboral que els permeti integrar-se posteriorment al mercat laboral. Aquest ha estat el meu millor treball professional sense cap mena de dubte i, per Ehlis, aquest aspecte humà, també.

Creiem que a aquests alumnes els hem donat per una banda, una formació per a què ells poguessin tenir una base, però, el més important que penso que els hem pogut aportar és confiança en sí mateixos, autoestima i els hem donat “la vida”, l’alegria.

Ha estat un premi, un premi per a tots. Un premi per a nosaltres, el fet de col·laborar amb la Fundació Gentis i amb l’empresa, però per ells aquest curs, aquest projecte, ha estat com un regal.”

Carmen Rubio

Directora de Recursos Humans, Ehlis S.A.