Gentis 9 RSC 9 Drets Humans i Socials

DRETS HUMANS I SOCIALS

Fomentem una cultura organitzativa, democràtica i transversal treballant per una igualtat real i posicionant els valors com a part de la seva identitat. Aquests valors neixen de la Declaració Universal dels Drets Humans de les nacions unides.

Aquests valors comuns a una gran diversitat de cultures tenen força suficient per a ser impregnar l’acció social que desenvolupem, atenent i ajudant a créixer a infància, joventut, persones amb discapacitat i altres persones en situació d’exclusió social per a què esdevinguin responsables, lliures, participatives i autònomes a la societat en què vivim.

Des de les entitats de Plataforma Educativa, no s’acceptarà ni es permetrà cap discriminació per raó d’origen nacional, social o ètnic, gènere, llengua, religió, opinió, orientació sexual, edat o altra condició . Es rebutjarà i es perseguirà qualsevol acte, omissió o manifestació, física o psíquica, per qualsevol mitjà que comprometi la integritat psicològica, física o moral, de qualsevol persona, així com les manifestacions d’assetjament físic o psíquic, moral o d’abús d’autoritat, així com qualsevol altra conducta que pugui generar un entorn intimidatori o ofensiu amb els drets de les persones. L’objectiu d’incorporar aquesta perspectiva és buscar estratègies per promoure canvis socials i evitar qualsevol tipus de discriminació, fent especial èmfasis a les de gènere.

Conèixer-nos millor

Piulades de @FundGentis

Parlem de

Trobada internacional per explorar noves oportunitats

Trobada internacional per explorar noves oportunitats

Marta Cid, gerent de Fundació Gentis, i Irene Kopetz, tècnica d’internacional de Plataforma Educativa, van viatjar aquest mes de setembre a Brussel·les per reunir-se amb Ignasi Centelles Santana, delegat de la Delegació del Govern davant la Unió Europea, i Laura Rius Méndez, representant adjunta.

TROBADA DE PERSONES TREBALLADORES DE LA FUNDACIÓ GENTIS

El passat 31 de gener vam celebrar la segona trobada #GoGentisGo de persones treballadores de Gentis. Havíem passat 8 anys des de la darrera trobada presencial amb totes les persones que treballem a Fundació Gentis. 8 anys en els que han passat moltes coses: noves...

La Fundació Gentis participa en la Jornada Òmnia 2023

La Fundació Gentis participa en la Jornada Òmnia 2023

El passat divendres 24 de febrer, la Fundació Gentis va participar en la #JornadaÒmnia2023 on a més d'assistir-hi com a entitat gestora dels Punts Òmnia de Figueres (https://www.facebook.com/Puntomnia/), l'Escala (https://www.facebook.com/omnialescala/) i Girona Est...

Utilitzem galetes per millorar el funcionament d'aquesta web. Si continua accepta la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies