Gentis 9 RSC 9 Drets Humans i Socials

DRETS HUMANS I SOCIALS

Fomentem una cultura organitzativa, democràtica i transversal treballant per una igualtat real i posicionant els valors com a part de la seva identitat. Aquests valors neixen de la Declaració Universal dels Drets Humans de les nacions unides.

Aquests valors comuns a una gran diversitat de cultures tenen força suficient per a ser impregnar l’acció social que desenvolupem, atenent i ajudant a créixer a infància, joventut, persones amb discapacitat i altres persones en situació d’exclusió social per a què esdevinguin responsables, lliures, participatives i autònomes a la societat en què vivim.

Des de les entitats de Plataforma Educativa, no s’acceptarà ni es permetrà cap discriminació per raó d’origen nacional, social o ètnic, gènere, llengua, religió, opinió, orientació sexual, edat o altra condició . Es rebutjarà i es perseguirà qualsevol acte, omissió o manifestació, física o psíquica, per qualsevol mitjà que comprometi la integritat psicològica, física o moral, de qualsevol persona, així com les manifestacions d’assetjament físic o psíquic, moral o d’abús d’autoritat, així com qualsevol altra conducta que pugui generar un entorn intimidatori o ofensiu amb els drets de les persones. L’objectiu d’incorporar aquesta perspectiva és buscar estratègies per promoure canvis socials i evitar qualsevol tipus de discriminació, fent especial èmfasis a les de gènere.

Conèixer-nos millor

Piulades de @FundGentis

Parlem de

NOVES INCORPORACIONS (SOC – FOMENT PRÀCTIQUES)

NOVES INCORPORACIONS (SOC – FOMENT PRÀCTIQUES)

El 14 de febrer a Gentis es van incorporar 4 persones, a través del Programa Foment de l'ocupació de persones joves (SOC – FOMENT PRÀCTIQUES). Es tracta de contractes formatius, durant un període de 12 mesos, a jornada completa. En concret són: Personal auxiliar...

Presentació dels resultats de l’estudi “Descobrim-les: on són les noies que abandonen els estudis a TTE?”

Presentació dels resultats de l’estudi “Descobrim-les: on són les noies que abandonen els estudis a TTE?”

Des de l’EASPD hem participat en un taller formatiu per donar suport al desenvolupament d’una plataforma per la fomació online des d’angles inclusius anomenada ADILE i així contribuir al disseny d’un marc europeu comú en matèria de competències digitals per a les persones amb discapacitat, tanta a nivell de continguts digitals com l’espai virtual de formació. El projecte està liderat per l’EASPD, Predif, Controverto, Base3, I&F i SEDA.

Trobada internacional per explorar noves oportunitats

Trobada internacional per explorar noves oportunitats

Marta Cid, gerent de Fundació Gentis, i Irene Kopetz, tècnica d’internacional de Plataforma Educativa, van viatjar aquest mes de setembre a Brussel·les per reunir-se amb Ignasi Centelles Santana, delegat de la Delegació del Govern davant la Unió Europea, i Laura Rius Méndez, representant adjunta.

TROBADA DE PERSONES TREBALLADORES DE LA FUNDACIÓ GENTIS

El passat 31 de gener vam celebrar la segona trobada #GoGentisGo de persones treballadores de Gentis. Havíem passat 8 anys des de la darrera trobada presencial amb totes les persones que treballem a Fundació Gentis. 8 anys en els que han passat moltes coses: noves...

Utilitzem galetes per millorar el funcionament d'aquesta web. Si continua accepta la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies