Gentis 9 Què fem 9 Emprenedoria Social

Emprenedoria i Economia Social

Accions focalitzades a la reactivació de l'economia local, social, cooperativa i comunitària.

Empreses creades

Persones ateses

Cooperatives d'Economia Social

Plans d'Empresa

A la Fundació Gentis estem compromesos amb l’economia social i cooperativa. Una economia socialment responsable, basada en els valors de la solidaritat, la col·laboració, la democràcia en la presa de decisions i la sostenibilitat en la producció de béns i la prestació de serveis.

Aquest servei de sensibilització, assessorament, emprenedoria social i cooperativisme preten donar suport al posicionament i visibilització del model d’economia social i cooperativa que situa a la persona i el seu treball i necessitats en el centre del projecte.

Ho fem a través de:

\

Impulsar i potenciar l’economia social i cooperativa al territori.

\

Acompanyar en la creació, consolidació, creixement i internacionalització d’empreses de l’economia social.

\

Fomentar i difusió dels valors de l’economia social.

Servei d'Autoocupació

El Servei d’autoocupació està ubicat dins del Departament de Servei a les Empreses de Fundació Gentis i compta actualment amb punts d’actuació directe a la província de Girona i a les Terres de l’Ebre.

Oferim un assessorament personalitzat a les persones que pensen en l’autoocupació com una possibilitat real d’inserció laboral i els hi donem suport en el procés de preparació del projecte, ajudant-les durant el procés de creació i posteriorment en la consolidació de les empreses creades.

Realitzem accions formatives i de difusió de l’emprenedoria i l’Autoocupació.

Ateneus Cooperatius de Catalunya

Els Ateneus Cooperatius de Catalunya són un servei públic en el marc del programa aracoop, format per més de 130 organitzacions públiques i privades amb una gran expertesa en l’àmbit de l’economia social i cooperativa.

Formem una xarxa de 14 Ateneus Cooperatius, distribuïts per tot el territori i actuem com a antenes i altaveus de l’economia social amb l’objectiu d’identificar  les necessitats i les oportunitats de l’economia social i cooperativa. Treballem  per dinamitzar, multiplicar i estimular les iniciatives i les potencialitats de l’economia social i cooperativa per crear riquesa al territori i ocupació estable i de qualitat.

Oferim una oferta integral de serveis  per a  persones emprenedores , empreses, entitats, gestories i assessories, centres educatius interessades en crear, convertir, conèixer, o donar suport a empreses d’economia social.

Programes que gestionem

Ateneus cooperatius

En el marc del Programa AraCoop formem part, amb incidència en els territoris de Girona i Terres de l’Ebre, del Programa d’Ateneus Cooperatius.

Els Ateneus Cooperatius són l’espai de trobada, aprenentatge i reflexió col·lectiva, cooperació i transformació social per:

  • Esdevenir un espai de referència al territori.
  • Visibilitzar l’economia social i cooperativa.
  • Fomentar la creació de noves empreses de l’economia social.
  • Generar riquesa i ocupació de qualitat als territoris.

Concretament,

Ateneus Cooperatius Terres Gironines.
Ateneus Cooperatius Terres de l’Ebre.

Posa't en contacte amb nosaltres

El servei també dissenya accions a mida per a professionals vinculats al sector social, terapèutic i pedagògic com a estratègia de gestió de coneixement i de valor afegit als nostres àmbits de treball.

Programa d’Autocupació Incorpora de La Caixa

En el marc del Programa Incopora de l’Obra Social “La Caixa”, som entitat PAI (autoocupació) per tal d’oferir assessorament gratuït per crear un negoci propi. Analitzem la viabilitat del projecte i ajudem a trobar finançament.

Demarció de Girona.
Demarcació de les Terres de l’Ebre.

Accions formatives en Emprenedoria

Juntament amb la Xarxa de formació per a persones treballadores -FISS desenvolupem cursos per a persones en situació de desocupació i per a persones treballadores en actiu en àrees temàtiques com l’emprenedoria, el màrketing estratègis i gestió i administració en el sí d’una activitat econòmica.

Girona.
Barcelona.
Tarragona.
Terres de l’Ebre.

 

Utilitzem galetes per millorar el funcionament d'aquesta web. Si continua accepta la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
.
.