Gentis 9 Participació 9 Voluntariat

Voluntariat

Quin és el paper de la persona voluntària?

Com a persona voluntària, el teu paper és viure d’aprop i sentir-se partícip dels petits i grans èxits aconseguits per les persones ateses. Totes les activitats aporten un gra de sorra a la millora de la qualitat de vida de les persones i la defensa dels seus drets.

Quines opcions de voluntariat hi han a l'entitat?

Les principals opcions de voluntariat són:

  • Acompanyar durant dues hores a la setmana a les persones joves que atenem. Pot ser al nostres centres de formació, espais de lleure, etc.
  • Participar en el desenvolupament d’activitats de socialització, sensibilització i comunitàries que organitzem entre les persones usuàries, voluntàries i professionals.
  • Ajudar en feines d’organització de l’entitat.

Des d’Acciona’t et podem oferir un ampli catàleg d’accions de voluntariat que ajuden al desenvolupament de l’acció social en una ciutat o municipi on l’entitat porta a terme els seus projectes.

Vols més informació?

Si tens 16 anys o més, envia’ns un correu perquè et puguem explicar tots els detalls de l’entitat i el voluntariat sense cap compromís.

Si finalment vols formar part de l’acció social que desenvolupem, ens reunirem en privat per trobar el voluntariat que s’ajusti millor a les teves expectatives i disponibilitat i a les necessitats dels programes de l’entitat.

El voluntariat és qui per elecció pròpia dedica una part del seu temps a l’acció solidària, altruista, sense rebre remuneració a canvi. El servei Acciona’t neix per donar nom a totes aquelles persones (ciutadanes, voluntàries, treballadores) que desinteressadament dediquen el seu temps lliure a iniciatives i projectes socials de voluntariat dins d’alguna de les entitats de  Plataforma Educativa.

Acciona’t funciona gràcies a l’esforç per part de cada entitat de Plataforma Educativa, que aporta un percentatge de l’equip de recursos humans per donar forma i solidesa al Voluntariat i donar resposta a les necessitats concretes de cada organització en relació a les persones voluntàries.

 

El voluntariat és un valor afegit per les entitats que constitueixen Plataforma Educativa, aporta un punt de contacte amb la societat, amb l’entorn directe dels serveis i amb les xarxes socials dels barris, municipis o ciutats. Facilita el retorn a la societat de la tasca que fem actuant com a agents de comunicació, difusió i reconeixement de la tasca professional que els projectes i serveis desenvolupen.

Com la resta de perfils propis dins l’organització, el voluntariat té dret a conèixer i formar part dels òrgans de participació així com dels espais on es comparteixen informacions fora de l’àmbit tècnic o estrictament professional.

Posa't en contacte amb nosaltres

Si ets una persona activa, dinàmica, solidària i compromesa, disposes de temps que vols dedicar als altres, i tens ganes de fer activitats i compartir noves experiències amb nosaltres, escriu-nos i explica’ns-ho.

Conèixer-nos millor

Piulades de @FundGentis

Parlem de

TROBADA DE PERSONES TREBALLADORES DE LA FUNDACIÓ GENTIS

El passat 31 de gener vam celebrar la segona trobada #GoGentisGo de persones treballadores de Gentis. Havíem passat 8 anys des de la darrera trobada presencial amb totes les persones que treballem a Fundació Gentis. 8 anys en els que han passat moltes coses: noves...

La Fundació Gentis participa en la Jornada Òmnia 2023

La Fundació Gentis participa en la Jornada Òmnia 2023

El passat divendres 24 de febrer, la Fundació Gentis va participar en la #JornadaÒmnia2023 on a més d'assistir-hi com a entitat gestora dels Punts Òmnia de Figueres (https://www.facebook.com/Puntomnia/), l'Escala (https://www.facebook.com/omnialescala/) i Girona Est...

Èxit de participació a la 1ª Fira d’Orientació laboral i Educativa a Vilassar de Dalt i Premià de Dalt

Èxit de participació a la 1ª Fira d’Orientació laboral i Educativa a Vilassar de Dalt i Premià de Dalt

Durant els dies 14, 15 i 16 de febrer es va realitzar la 1ª Fira d’Orientació laboral i Educativa organitzada per la Fundació Gentis en col•laboració amb els ajuntaments de Vilassar de Dalt i Premià de Dalt amb els objectius d’assessorar i orientar sobre les diferents opcions formatives i recursos dels que disposem en el nostre entorn més immediat.

Utilitzem galetes per millorar el funcionament d'aquesta web. Si continua accepta la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies