Una bona administració del magatzem pot comportar importants estalvis econòmics a l’empresa. La seva importància estratègica pot incloure la participació les funcions de venda, mercadotècnia, compres, planificació, producció… Com millor sigui la organització del servei, dels costos i temps d’execució de les operacions en un magatzem, podrà afectar a la millora del rendiment d’una empresa.

Gestionar els magatzems, s’ha convertit en una peça clau de tota empresa en els darrers anys. Hi ha hagut importants canvis que l’han fet evolucionar i modernitzar sempre amb l’objectiu de millorar en tots els seus camps i mirar d’intentar arribar al consumidor final amb totes les garanties.

L’organització del magatzem és clau per a què les funcions habituals com preservar, protegir, controlar i proveir els productes no es vegin afectades en cap moment.

El curs d’Organització i Gestió de Magatzems et capacitarà a controlar i organitzar la gestió d’un magatzem tenint en compte tots els factors que hi entren en joc: personal, flux de mercaderia, control d’estoc, cadena logística, etc. Tot això complint amb els estàndards de qualitat establerts, i amb les normatives de seguretat vigents, perquè les operacions es duguin a terme de forma eficient i segura.

Entre les sortides professionals d’aquest curs hi ha exercir de cap de magatzem, de tècnic en logística de magatzem, de responsable d’expedició i recepció de mercaderies, personal de magatzem en empreses de transports, empleat/da administratiu/va dels serveis de emmagatzematge i recepció i gestor/a de magatzem.

Per a més informació: 932242596. Truca’ns!