Nou curs a Gentis Deltebre: Promoció Turística Local i Informació al Visitant

by març 15, 2018Formació0 comments

Sabeu quin va ser el volum total de turisme a Catalunya el 2016? Un total de 36,2 milions. Una xifra que demostra la importància del turisme en l’economia catalana és indiscutible. Segons dades de la Generalitat de Catalunya representa aproximadament un 12% del PIB i ofereix més de 918.000 places d’allotjament. El país està dividit en 9 marques turístiques i la de Barcelona és la destinació que més demanda turística registra.

Coneixedors de l’oportunitat de llocs de treball que aquesta indústria genera, Fundació Gentis amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya, imparteix un curs de “Promoció Turística Local i Informació al Visitant” per a persones a l’atur.

L’objectiu del curs

L’objectiu d’aquest curs és promocionar i comercialitzar destinacions turístiques locals, gestionant serveis d’informació turística i participant en la creació, comercialització i gestió de productes i serveis turístics de l’entorn local, fent servir, en cas que sigui necessari, la llengua anglesa.

Amb aquest curs s’aconsegueix un certificat de professionalitat, i correspon a una formació subvencionada de nivell 3. Podràs desenvolupar la teva activitat, fonamentalment, en ens públics o publico-privats prestant el teu servei en centres de visitants, oficines municipals d’informació turística, oficines de congressos, patronats, consorcis o qualsevol altre ens públic, local o autonòmic.

Si voleu més informació podeu trucar a: 977 09 94 25