Aquest any participem en la dotzena edició del Campus Winners, la cita esportiva que tindrà lloc al Centre de Tecnificació de les Terres de l’Ebre a Amposta.

El projecte Arrela’t és una iniciativa social de la nostra fundació, amb el suport de l’Ajuntament d’Amposta i el Centre de Tecnificació, destinada a persones joves en risc d’exclusió, amb l’objectiu de millorar el benestar emocional, competencial i d’hàbits saludables. Així com la igualtat d’oportunitats en l’accés a les activitats esportives realitzades per diferents clubs al municipi.

Connecta aprenentatges des de diferents entorns tenint en compte la individualitat de les persones i la seva capacitat, sense discriminacions i de manera inclusiva, corresponsabilitzant altres actors i recursos de la comunitat.

Aquesta edició del Campus Winners participaran fins a 120 jugadores de bàsquet d’alt rendiment al Centre de Tecnificació de les Terres de l’Ebre. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, explicava que “treballem perquè el que passa a les diferents àrees de l’Ajuntament tingui una repercussió global i, en aquest cas, possibilitem que un esdeveniment consolidat que passa a la nostra ciutat acabi repercutint en xiquetes i xiquets en risc d’exclusió social”.

A través d’Arrela’t, l’empresa Remsa torna a patrocinar l’activitat. La nostra gerent, Marta Cid, recalcava que “Arrela’t és una mostra clara que el treball en xarxa dona molts bons resultats, donant a moltes persones la possibilitat d’arrelament través de l’esport i apropant-nos a altres clubs i entitats”.