El passat 25 de maig, es va celebrar al Centre Innova de Mar l’Speed Dating Networking per 2on any consecutiu organitzat per la Fundació Gentis conjuntament amb l’Ajuntament de Pineda de Mar, Fundació EurofirmsMifas i OTL i que ha comptat amb la participació de 35 persones, 23 empreses de diferents sectors i 30 reclutadors/es interessats/des a conèixer possibles candidats/es per als seus llocs de treball.

Aquestes empreses han estat: Serhs, Brava Hotels, Golden Hotels, Adecco, Eurofirms, Ras InterimVitae KombuchaMc Donald’s, El Peix Grillat, BonÀrea, La Tordera- Nacions CapFun, Centre MinúdicAnyTimeFitnessBigMatCentinel, Creu Roja- Ocupació, Grup LantusAlsiLimcamar, Marc Clear, Pàdel Calella, Via A punt i el SOC.

L’Speed Dating Professional és un sistema d’entrevistes ràpides que està donant molt bons resultats. 10 de les persones que varen assistir aconsegueixen una entrevista personal la setmana vinent. El sector de l’Hostaleria té molta necessitat de trobar personal de: Cambres/es de pisos, ajudants de cuina i cuiners/es, per tant, es van emportar molts CV d’interès per a ells. A més a més, els joves aprofiten per conèixer empreses amb perfils que coincideixen amb les formacions que estan realitzant de caixa, atenció al client, magatzem, esports i digital.

Abans, però, els/les candidats/es van dur a terme una sèrie de tallers de processos de selecció de competències amb les orientadores laborals dels diferents programes que portem a la Fundació Gentis com ara el Programa MAIS i SINGULARS, amb introducció a les competències, CV per competències, identificació de les competències, dinàmiques de grup, com superar una entrevista i finalment l’Speed Dating.

Prèviament, es va dur a terme una de ” HR Agile, Organitzacions fluides” a càrrec d’Antonio Cano “Be Up Flow“.