Els dies 10 i 11 de maig ens vam desplaçar a Bristol (Regne Unit) per participar en la tercera reunió transnacional del Projecte SportMe, que té com a objectiu compartir metodologies per a la inclusió social de les persones joves utilitzant la mentoria en l’àmbit de l’esport.

El projecte posa en valor l’esport i les activitats esportives per fomentar hàbits saludables, la gestió emocional i l’adquisició de “soft-skills” per al desenvolupament personal dels i les joves mitjançant l’aportació de persones mentores implicades en l’àmbit de l’esport que impulsen el procés d’inclusió en l’àmbit esportiu.

En aquesta ocasió, hem tingut l’oportunitat de conèixer els pilots en mentoria esportiva que es desenvolupen als diferents països associats del projecte.

Són socis del projecte les entitats l’AE2O – Associação para a Educação de Segunda Oportunidade (Escola de Segones Oportunitats) de Matosinhos, Portugal; Bristol City Robins Foundation i Phoenix Social Enterprise limited – Boomstatsuma, ambdues de Bristol, Regne Unit; la Fundació Gentis i l’Ajuntament d’Amposta amb el Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l’Ebre.

El projecte Sport Me forma part d’Arrela’t, una iniciativa desenvolupada per la Fundació Gentis amb el suport de l’Ajuntament d’Amposta i el Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l’Ebre i el mecenatge de l’empresa Remsa.

Sport Me
Sport Me
Sport Me