El passat 11 de Maig, més de 400 persones van passar per la II Edició d’Àgora (Fira de l’Economia Social i Cooperativa a Terres de l’Ebre).

Més de 27 projectes del territori van mostrar la seva activitat a la Casa de Cultura d’Ulldecona. Cooperatives, Fundacions i Entitats sense anim de lucre, que treballen en l’àmbit de l’economia social i el cooperativisme, entre elles algunes noves cooperatives que han nascut l’últim any al territori amb l’assessorament del programa CoopCrea.

Al llarg de la jornada, es van organitzar activitats paral·leles com conferències i taules rodones que tracten temes tan diversos com el cooperativisme, la sobirania alimentària o el consum energètic, amb la voluntat d’intercanviar experiències i generar debat. A l’exterior de la Casa de la Cultura es van desenvolupar tallers i activitats adreçades als infants, on també hi va haver un servei de foodtruck i un concert final amb el doble objectiu de donar un component lúdic a la Fira i apropar-la més al públic familiar.

Cooperatives, Fundacions i Entitats PARTICIPANTS

Fundació Astres  I  ALC Assessors, SCCL  I  Tataküa Coop  I  Cooperativa l’Enllaç, Projecte Singular  I  Sant Josep Vins  I  Sostre Cívic  I  Opcions  I  Institut la Sénia Col·lectiu Can Somiatruites  I  Fundació Gentis Fundació Ulldecona  I  EPI  I  GEPEC-EdC Artra Coop  I  Som Mobilitat  I  Surtdecasa, SCCL  I  TARRAGONIK  I  Som Energia  I  Som Internet  I  Batidora Ediciones  I  Muaka! Roba Ecològica  I  Projectes Tanzania