El programa Làbora aconsegueix la contractació a més de 2.000 persones en situació de vulnerabilitat

by juny 20, 2019Orientació, Inserció sociolaboral, Inserció, General0 comments

El Programa Làbora és un projecte de Ciutat impulsat per l’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSS), i dissenyat i gestionat en col·laboració amb ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social), FEICAT (Empreses d’Inserció de Catalunya), i Creu Roja.

La cooperació i el treball en xarxa entre l’Ajuntament de Barcelona, les entitats socials i el teixit empresarial de la ciutat és la clau per a una Barcelona més justa i més inclusiva.

El programa està pensat per millorar la formació i les competències en clau d’ocupabilitat de persones en situació de vulnerabilitat i que estan vivint moments d’especial dificultat per a l’accés al mercat laboral. 

Som entitat col·laboradora del Programa Làbora implicats des del seu inici i posem el nostre gra de sorra amb el desplegament d‘itineraris d’orientació i formació. Durant el 2018, 6.255 persones han participat en itineraris de formació i millora competencial amb acompanyament individual (62,76% dones).

Les dades de Làbora

2015
Persones contactades: 6.685
Contractes signats: 1.537

2016
Persones contactades: 8.278
Contractes signats: 1.967

2017
Persones contactades: 9.200
Contractes signats: 2.362

Suma d’esforços per la inserció laboral de les persones més vulnerables.

Treballem per al foment de l’ocupació i, per apropar a les persones en situació de vulnerabilitat al mercat laboral. El projecte, facilita que empreses i entitats tinguin accés a una borsa de candidatures on, ben segur, hi trobaran la persona que millor s’ajusta a les seves necessitats de contractació laboral.

La orientació, la formació i l’acompanyament que es fa de cada persona, sempre seguint els criteris d’ocupació per competències, són la garantia del seu èxit.

La nostra col·laboració al programa ha estat reconeguda com a Organització Responsable i Organització Col·laboradora, i ens atorguen el Segell LÀBORA.