El passat divendres 24 de febrer, la Fundació Gentis va participar en la #JornadaÒmnia2023 on a més d’assistir-hi com a entitat gestora dels Punts Òmnia de Figueres (https://www.facebook.com/Puntomnia/), l’Escala (https://www.facebook.com/omnialescala/) i Girona Est (https://es-es.facebook.com/omnia.girona/) va participar-hi com entitat que presentava projectes de bones pràctiques, com són els “Minicontes de 3 paraules” i “Brodant Violències” que es realitzen al Punt Òmnia de Figueres Bon Pastor.

Els mini contes de les tres paraules, és una activitat del Punt Òmnia Bon Pastor de Figueres, nascuda dins del curs de català avançat amb l’objectiu de millorar l’expressió escrita, fomentar l’escriptura creativa i consolidar els aprenentatges de gramàtica i ortografia. Aquesta activitat la vam iniciar el 2020 durant la pandèmia, el confinament i el teletreball. I, fins ara, hem escrit un total de 408 mini contes.

Per segon any el Punt Òmnia Bon Pastor de Figueres participa en el projecte Brodant les Violències que el SIAD de Figueres i el SIE de l’Alt Empordà. Aquest projecte comunitari té com a objectiu la sensibilització de les violències masclistes a través de la tècnica del brodat. En ell hi participen dones de la ciutat i noies i nois de diversos instituts de Figueres.

Podeu trobar més informació sobre els projectes presentats a: https://xarxaomnia.gencat.cat/punt-omnia/punt-mnia-casal-c-vic-figueres-bon-pastor