El passat 31 de gener vam celebrar la segona trobada #GoGentisGo de persones treballadores de Gentis.

Havíem passat 8 anys des de la darrera trobada presencial amb totes les persones que treballem a Fundació Gentis. 8 anys en els que han passat moltes coses: noves incorporacions, posada en marxa de nous programes i projectes, obertura de nous punts d’actuació i una pandèmia mundial que va aturar el món i l’alè de tothom durant ben bé dos anys llargs … Calia tornar-nos a trobar, trencar les pantalles del ‘zooms’ i dels ‘meets’ i parlar-nos mirant-nos als ulls; i encara que haguem trigat 8 anys, l’espera ha valgut la pena.

El ‘Go Gentis Go’ de 2023 ha estat una ocasió perfecta per retrobar persones que, per distàncies geogràfiques o ‘funcionals’, feia temps que no veiem; però també (i sobretot) ha servit per a acollir i donar la benvinguda a l’equip de moltes persones, professionals amb una alta preparació, que omplen d’activitat i vida atorgaments redactats en un DOGC. Perquè la ‘no presencialitat’ obligada ens ha servit per a donar-nos compte que les presències són importants que cal gaudir de les converses i els somriures cara a cara i en directe.

‘Go Gentis Go’ 2023 ha servit per a injectar-nos una dosi de vitamina extra en cohesió de grup i treball en equip; reconeixent-nos com companyes del camí professional que fem cada dia.