Una quinzena d’associacions s’uneixen a la Taula d’Entitats Socials de Salt (TESS). 

La TESS, pretén treballar en xarxa, per i amb la ciutadania i generar espais d’acció i coordinació entre les entitats del municipi. Fer un pas endavant en la cultura del treball col·laboratiu per posar al centre de l’acció a les persones. Augmentar l’impacte positiu en la intervenció social que es realitza en el territori i afavorir la comunicació i la informació en relació amb els programes i accions que es porten a terme, així com de les xarxes en les quals participa cada una de les entitats que forma part de la Taula del tercer sector.

Així doncs, des de la Taula s’aposta per fer incidència directa en situacions detectades que requereixin una actuació urgent de prevenció o intervenció i portar la veu dels col·lectius amb els quals es treballa davant de les administracions.

Les entitats que en formen part són Associació Vincle, Càritas Salt, Casal dels Infants, Creu Roja, Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, Federació d’Esports Catalana de Persones amb Discapacitat Física, Fundació Astres, Fundació Gentis, Fundació Grup Ramon Noguera, Fundació Intermedia, Fundació SER.GI, Fundación Atenea, Nou Sol, Suara Cooperativa i Valentes i Acompanyades.

La TESS anima a totes aquelles entitats que porten a terme accions a Salt a adherir-s’hi per treballar conjuntament, segons han exposat en un comunicat.

La presentació pública es va fer el divendres passat, al migdia, a la Sala gran de l’Hotel d’Entitats de Salt