Ahir al matí es va dur a terme l’acte de cloenda dels cursos que ha realitzat l’alumnat aquest any al Centre de Noves Oportunitats i a CFA Lo Pont. Gràcies a la formació que se’ls ha impartit han adquirit nocions de fusteria, soldadura, vivers i jardineria, perruqueria, barberia, producció i dj i cuina i sala. A més, algunes persones joves han pogut aprendre la nostra llengua mitjançant els cursos d’alfabetització que oferim, d’altres han obtingut el certificat de l’ESO i el curs de preparació als cicles formatius de grau mitjà que els permetrà continuar estudiant.

L’acte s’ha iniciat amb l’execució de diferents tallers, en els quals l’alumnat ha participat en la creació de clauers de fusta tallats amb la màquina de tall que disposa el Garage Lab incorporat al centre i que posteriorment els i les joves han pintat, també han preparat com a detall uns sobres que contenen llavors per plantar, a l’aula de perruqueria han fet massatges cranials i de mans i també pentinats per a l’ocasió.

L’acte ha estat harmonitzat pels alumnes de producció audiovisual i dj que han posat música i l’alumnat de cuina i sala ha preparat l’esmorzar que hem gaudit.
Per acabar, Sònia Tomàs, directora del Centre de Noves Oportunitats ha felicitat els joves per la formació aconseguida i tot seguit s’han lliurat les notes i els diplomes a l’alumnat que les esperaven amb molt d’entusiasme. Ha estat un acte molt bonic en el que hem escoltat històries dels joves contents per l’obtenció de les titulacions, una jornada plena d’emocions i alegria.

Durant la jornada hem comptat amb l’acompanyament del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Des de l’entitat agraïm a tot l’equip de professionals que orienten i formen les persones joves, a la resta de l’equip que permet que aquestes accions es portin a terme, al SOC i a l’alumnat per la confiança dipositada en nosaltres i la implicació i esforç.