Fa poc menys d’un mes es van incorporar als diferents equips de Gentis 4 persones gràcies al Programa Joves en Pràctiques cofinançat pel SOC i el Fons Social Europeu.

 

La Bàrbara i l’Aleix treballen a Girona dins l’àrea de continguts digitals i tecnologies millorant els continguts formatius de modalitat online, dissenyant propostes gràfiques i multimèdia per la difusió de l’acció social que realitzem per a diversos canals i línies d’intervenció, i donant suport a la creació i disseny de projectes tècnics.

A la Marina la podem trobar a Tarragona formant part de l’equip de RRHH donant suport tant a l’estuctura administrativa, com laboral i d’acompanyament a les persones de l’organització.

En Xavier, de formació esportiva, està formant part d’un programa educatiu molt innovador de noves oportunitats per a gent jove basat en la pràctica esportiva com a estratègia d’inclusió social. S’ha incorporat a l’equip de Gentis de les Terres de l’Ebre.

Som una entitat privilegiada: per una banda, per poder comptar amb els seus coneixements i habilitats que ajudaran, de ben segur,  a la nostra entitat a fer millor les seva comesa. I per una altra, per contribuir a la formació de futurs professionals dins d’un context laboral d’aprenentatge i enriquiment mutu en un temps ben estrany que ens ha tocat viure.

Us donem la benvinguda Bàrbara, Aleix, Marina i Xavier.