Gentis 9 Solucions integrals i de valor social

Serveis

Solucions integrals per empreses, administracions i organitzacions socials

Solucions integrals i de valor social a la vostra mida

Proporcionem als nostres clients una resposta efectiva i pràctica a les seves necessitats en RRHH, formació i deplegament de projectes amb valor social. La programació de la nostra oferta parteix sempre d’un diagnòstic acurat de les necessitats del client, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament de les seves competències professionals i al progrés de la seva empresa.

Els nostres cursos referents per a empreses poden rebre bonificació per la Fundació Tripartita. Us facilitem els documents necessaris per a la tramitació.

Empreses

Posem al servei de les empreses les línies estratègiques d’actuació de Gentis: Formació programada i a mida, Servei de RRHH i Inserció sociolaboral i accions de Mediació.

Administració Pública

Gentis ofereix un catàleg de serveis transversals en l’assessorament i assistència a les administracions públiques i altres ens de dret públic, especialment Ajuntaments i altres entitats locals en les següents àrees: Formació especialitzada en l’àmbit socioeducatiu i psicoterapèutic, supervisió tècnica a professionals en equip o individualitzat en matèria d’orientació i inserció sociolaboral, mediació de conflictes i atenció a les persones; suport en el disseny i desenvolupament de programes d’impacte social.

Entitats Socials

Promocionem la qualitat de vida de la persona i de col·lectius en risc o situació d’exclusió social. Creem sistemes de comunicació, reflexió i opinió i treballem des de la innovació social i la complementarietat. Oferim tot un ventall de serveis de suport i assessorament a entitats, serveis de Recursos Humans i Formació, així com Projectes amb valor social i educatiu.

Utilitzem galetes per millorar el funcionament d'aquesta web. Si continua accepta la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
.
.