El repte: que les veus de les persones joves en relació a la pandèmia se sentin

Rodar una pel·lícula amb 14 joves procedents d’escoles de Segona Oportunitat sobre com van viure el període de confinament provocat per la situació d’emergència sanitària i com perceben el món que vindrà, ha estat una acció que ha fet vibrar a les persones que formem part de la Xarxa Europea d’Escoles de Segona Oportunitat.

Inspirada tècnicament en la pel·lícula “Human” de l’ambientalista francès Yann Arthus Bertrand, la pel·lícula de no més de 30 minuts, reuneix les vivències de joves de l’Escola de Segunda Oportunidade de Portugal, l’E2C Artois de França i l’escola de la nostra entitat. La Cristina, en Xavier, el Cristian Hernández, el Cristian Fernández i la Xènia representen la nostra comunitat i esperen que us agradi, les veus de les persones importen.

 

 

Sobre l’autoria

Judit Rufí, cap d’estudis del Centre de Formació d’Adults Lo Pont

La Judit gestiona els programes educatius del CFA Lo Pont, un centre de formació d’adults integrat especialitzat en oferir noves oportunitats a les persones joves. És una rodamons i ajuda l’entitat en la seva dimensió més internacional. La podeu trobar a la seu del CFA a Amposta, a les Terres de l’Ebre.