Serveis a Entitats Socials

Teixint complementarietat a l’Acció Social i Educativa

Posem a disposició de les entitats socials una selecció dels recursos que atresorem a Gentis en diferents àmbits de la millora de l’atenció a la persona, l’enfortiment organitzatiu a través de l’apoderament dels seus professionals i la innovació en el intervenció social. Hi trobareu serveis de suport i assessorament a entitats, serveis de Recursos Humans, Projectes de Valor Social i Formació.

Suport i Assessorament a entitats

  • Disseny, execució, execució i avaluació de projectes.
  • Coordinació de programes.
  • Prospecció d’empreses i consultoria.
  • Comunicació RSC: organització de jornades, seminaris, promoció d’esdeveniment vinculats a la visibilitat de l’acció social i educativa.

Serveis de Recursos Humans

  • Inserció sociolaboral de professionals amb discapacitat intel·lectual i de desenvolupament, com persones en situació de risc d’exclusió.
  • Assessorament LISMI: informe d’anàlisi de llocs de treball, mesures alternatives d’inserció, etc.
  • Recol·locació i reorientació laboral.
  • Consultoria de RRHH social: Selecció de personal, estudi clima laboral, estudi de retribucions i articulació del pla de carrera professional.

Formació programada

Cada any definim un Pla de Formació Social pels professionals del sector i que gestionem amb la Fundació Tripartita. El catàleg estructura les accions formatives en quatre grans blocs: Competències professionals, cura d’un mateix, àrea de Planificació i Gestió eficient i àrea normativa del Lloc de Treball.

Formació a mida

A partir d’un diagnòstic de necessitats de la mà de l’entitat client dissenyem accions formatives en l’ambit del sector social i educatiu en diferents modalitats perquè tinguin impacte en el dia a dia professional. Des de formació en mediació de conflictes i comunicació social fins coneixement de la salut mental, els trastorns de conducta i estratègies de regulació.

Utilitzem galetes per millorar el funcionament d'aquesta web. Si continua accepta la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
.
.