La Fundació Gentis, entitat Incorpora a Tarragona, va clausurar el Punt Formatiu d’Hostaleria que ha portat a terme al prestigiós restaurant Villa Retiro de Xerta. Un total de 10 participants han realitzat aquest curs que ha comptat amb 280 hores de formació (100 tècniques, 100 transversals i 80 de pràctiques). A l’acte hi van assistir el sotsdirector general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Marc Simón, la impulsora del projecte #Invulnerables Sor Lucía Caram, la gerent de Fundació Gentis, Marta Cid, i el propietari de Villa Retiro, el xef Fran López.

Gentis Villa RetiroAquest és el primer any que Gentis porta a terme el curs a Villa Retiro, un restaurant que compta amb dues estrelles Michelin. El disseny acadèmic del curs ha constat de 280 hores i ha estat enfocat a una formació a mida. S’han treballat el domini de les tasques bàsiques d’un auxiliar de cuina, i competències transversals com el treball en equip, la comunicació, la responsabilitat, l’adaptabilitat, la gestió de les emocions i la imatge personal. Els participants del programa, van cuinar un aperitiu per mostrar les habilitats adquirides durant el curs.

 

Alguns dels participants també formen part també del projecte Invulnerables, una iniciativa creada per Sor Lucía Caram i impulsada per l’Obra Social “la Caixa”, a través del seu programa contra la pobresa infantil, CaixaProinfància; la Fundació Rosa Oriol; la Fundació FCB, i la Generalitat de Catalunya.