Aquesta setmana, en Daniel, un dels participants del programa SIOAS ha  començat unes pràctiques no laborals en les instal·lacions del pavelló i el camp de futbol Nou Camp Domènec Aragonès de Falset.

L’objectiu de les pràctiques és oferir-li l’experiència laboral necessària per a millorar la seva ocupabilitat i afavorir la seva inserció laboral. La durada de les pràctiques són de 80 hores repartides durant les quatre primeres setmanes del mes de març, on donarà suport a l’operari encarregat del manteniment de les instal·lacions esportives.

Fa anys que tenim col·laboració estreta amb l’Ajuntament de Falset i agents locals comunitaris per tal de contribuir plegats a generar oportunitats per a les persones que més ho necessiten.

En Daniel està molt content i nosaltres també. Des del consistori ens fan arribar missatges il·lusionants per a que aquesta experiència sigui tot un èxit.

Sobre l’autoria

Josep Antoni Benavent, tècnic de l’àrea de Serveis d’Orientació Laboral de Gentis a les Terres de l’Ebre

En Josep gestiona accions d’orientació i acompanyament laboral per a persones en situació de discapacitat. La seva vocació de servei és tan gran com la seva col·lecció de còmics. El podeu trobar al punt d’actuació de Falset.