Internet ens ha canviat la vida. Ho ha fet de forma radical i ràpida. Ens ha modificat el nostre comportament diari. La manera de relacionar-nos, de comunicar-nos, d’informar-nos, d’assessorar-nos, de planificar-nos, de formar-nos, de treballar, de comprar…

Al 2016 un 83% de les llars catalanes tenia accés a internet. Avui en dia gairebé tothom és usuari de la xarxa. Per això és importantíssim ser-hi present amb una pàgina web. Ja sigui per vendre el nostre producte o promocionar els nostres serveis.

Aquest curs et prepararà per crear i publicar pàgines web que integrin textos, imatges i altres elements, utilitzant llenguatges de marques i editors apropiats d’acord amb les especificacions i les condicions d’usabilitat facilitades, i dur a terme els procediments d’instal·lació i de verificació de les pàgines al servidor corresponent.

El curs et permetrà desenvolupar la teva activitat professional, tant per compte propi com per compte d’altri, en empreses o entitats públiques o privades de qualsevol mida que disposin d’una infraestructura de xarxes intranet, internet o extranet a l’àrea de desenvolupament del departament d’informàtica. Estaràs preparat per a la construcció de pàgines web, manteniment de pàgines web i desenvolupament de pàgines web.

Per a més informació pots trucar al: 932 242 596