T’agradaria aprendre a mesurar els resultats del màrqueting digital? Vols capacitar-te per aconseguir objectius SMART? Entens el valor de les KPI’s i la seva aplicació en els projectes digitals? Per respondre a totes aquestes preguntes la Fundació Gentis ha programat un curs de Màrqueting Digital de 30 hores de durada que es portarà a terme a la seu de La Maret els propers mesos de setembre i octubre.

Avui en dia vivim en una constant revolució digital. Internet, smartphones, apps, webs, missatgeria, xarxes socials, hiperconnexió, smart TV… i el màrqueting digital és una ciència que vol entendre els canvis de comportament dels consumidors. Per aquest motiu les empreses i entitats són conscients de la seva importància.

En aquest curs podràs aprendre a dissenyar accions en xarxes socials, adquiriràs coneixements de SEO i SEM i t’explicarem els avantatges de l’email màrqueting. Perquè saber fixar i aconseguir objectius SMART en màrqueting digital és vital per aconseguir una campanya exitosa. Per a més informació i inscripcions, podeu trucar al 972405455 o enviar un mail a tagarcia@gentis.org

Hora i lloc

De 16h a 19.30h
La Maret. Carrer Sant Roc, 2. 17190 Salt

Dies

20, 24, 26 i 27 de setembre
1, 3, 4, 8 i 10 d’octubre