L’Escala i Palamós reconeixen la bona feina de Gentis amb el programa Integrals

by abr. 12, 2018Formació0 comments

La Fundació Gentis ha coordinat el programa Integrals de l’Ajuntament de l’Escala amb èxit. I és que 15 dels 18 joves inscrits han trobat feina o s’han apuntat a un cicle formatiu. És per aquest motiu, que l’alcalde d’aquest municipi de l’Alt Empordà, Víctor Puga, s’ha compromès a donar continuïtat a aquest programa destinat a jovent d’entre 15 i 18 anys que ni estudien ni treballa.

Podeu consultar la notícia que va publicar Canal 10 Empordà aquí.

El programa Integrals

Integrals” és un programa subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat i el Fons Social Europeu. A l’Escala, ha estat coordinat a través de Gentis, i ha estat una de les principals apostes de l’àrea de joventut de l’Ajuntament a l’hora de donar sentit a l’espai l’Esbotzada més enllà de les activitats més específicament lúdiques o festives.

 

Els resultats de Palamós

En aquest mateix sentit, el Punt Jove de Palamós, també va fer reconeixement dels bons resultats que s’han aconseguit. En aquest municipi del Baix Empordà, un 80% dels participants van aconseguir accedir en el mercat laboral. El regidor de Joventut de l’Ajuntament de Palamós, Xavier Lloveras, s’ha mostrat molt satisfet amb l’experiència, també coordinada per Gentis.

Podeu consultar la notícia que va publicar Ràdio Palamós, aquí.