Les Jornades Emprenedoria de les Terres de l’Ebre, què aquest any han arribat a la 3ª edició , organitzades pel servei d’autoocupació i empresa de les Terres de l’Ebre de la Fundació Gentis en col·laboració amb la Diputació de Tarragona han conclòs amb més de 150 emprenedors, emprenedores i empreses del territori que hi han participat de forma presencial i online a les diferents formacions en màrqueting digital, branding i habilitats de gestió.

Les jornades es van organitzar, com cada any, pel servei d’autoocupació de la Fundació Gentis que s’encarrega entre d’altres funcions d’assessorar, orientar i gestionar microcrèdits d’impuls als nous projectes empresarials que es volen posar en funcionament a les Terres de l’Ebre , amb el suport i cofinançament de la Diputació de Tarragona.

Les jornades d’Emprenedoria 2021 es van celebrar en diferents espais públics i privats del territori. Entre el teixit d’entitats i organitzacions que van col·laborar i van donar-hi suport l’Ajuntament d’Amposta mitjançant Amposta Empresa, Consells Comarcals del Montsià i la Ribera d’Ebre i altres entitats i organitzacions com el Centre d’Empreses de Flix, Associació d’Empresaris de les comarques de l’Ebre, Institut Montsià i Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l’Ebre.

Les formacions van ser mixtes en format presencial i online i van anar càrrec de formadors del territori; Arcadi Mayor, Pau Samo i Pasqual Almudeve van difondre eines i coneixements sobre e-mail màrqueting, estratègies de captació conversió i fidelització de clients, com crear un funnel de vendes en una realitat híbrida, la marca com a generador de negoci, les 22 lleis de les marques d’èxit i pensament estratègic per a persones emprenedores. 

 

Sobre l’autoria

Pasqual Almudeve,
Tècnic del Punt d’Autoocupació Incorpora Terres de l’Ebre

En Pasqual atén i assessora les persones que volen emprendre un projecte de negoci. Li posa passió i molt d’esforç per donar viabilitat a les idees de negoci. El podeu trobar a la seu de Gentis a les Terres de l’Ebre.