El passat divendres 13 de maig, es va dur a terme la jornada del Speed Dating organitzada per la Fundació Gentis i l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, on l’equip d’orientadors/es dels diferents programes d’orientació laboral; MAIS, PASEN DAVANT, SIOAS i SINGULARS han preparat als candidats i candidates per enfrontar-se a les diferents entrevistes.

Han participat 23 persones usuàries de la població i l’alcaldessa ha obert la jornada donant la benvinguda. Aquesta acció s’ha impulsat amb l’objectiu que persones joves del Programa Singulars i persones en risc d’exclusió, entrenessin les seves aptituds en l’hora d’enfrontar-se a una entrevista de treball i participessin en dinàmiques d’inserció social.

Cadascuna de les empreses assistents han aportat el seu temps i compromís, i és per això que els volem agrair haver format part d’aquesta jornada amb valor social.

Empreses participants: Eurofilms Group, Fundació Eurofilms, Rieranet, Fundació Hospital Sant Pere, CPL Aromas, Mc Donald’s Espanya, Addeco Espanya, Sorli Sport, Ethikos Global, Fundació Gentis, Ajuntament de Vilassar de Dalt.

SpeedDating
SpeedDating