Gentis participa al grup de desenvolupament socioeconòmic de Sants

by maig 18, 2018General

La Fundació Gentis va participar el dimecres 16 de maig a la sessió extraordinària del Grup de desenvolupament socioeconòmic del barri del centre de Districte de Sants, a Barcelona.

L’objectiu de la reunió va ser compartir informació rellevant per al desenvolupament socioeconòmic del districte.

En primer lloc, es van presentar els serveis i recursos de quatre de les entitats que formen part del grup: Sants Les Corts Eix Comercial, ABD Comunitat Activa de Sants, Sant Pere Claver i Fundació Canpedrò.

En segon lloc, es va compartir informació formativa sobre el Curs de guiatge i del programa Trencant amb la precarietat dirigit a dones joves en situació de precarietat laboral dels barris del centre de districte. Aquest programa començarà al juny.

Finalment es va fer la presentació d’una jornada sobre drets laborals que tindrà lloc el proper 13 de juny en una sessió monogràfica.

Gentis forma part d’aquest grup amb la voluntat d’implicar-se en la realitat del districte i ajudant-lo a teixir el seu  desenvolupament social, cultural i econòmic.

Aquesta és una excel·lent oportunitat per coordinar-nos i compartir els recursos del districte.

Neus Tormo

Tècnica de gestió de Comerç, Turisme i Promoció Econòmica i Direcció de Serveis a les Persones i al Territori Districte de Sants-Montjuïc