La Fundació Gentis ha participat al Saló de la Formació, l’Ocupació i l’Empresa que s’ha celebrat els dies i 1 i 2 de març a la Bisbal de l’Empordà. El saló és un espai de trobada entre persones treballadores en actiu i en situació d’atur, estudiants, persones emprenedores i empreses. El seu objectiu és dinamitzar i donar una sortida adequada a les necessitats de cobertura de llocs de treball; aprofundir en el reciclatge i adaptació professional, i agilitzar i optimitzar el contacte entre empresariat, persones candidates i institucions.

Aquesta és la cinquena edició del Saló, que per primera vegada s’ha celebrat a la Bisbal de l’Empordà. Aquesta iniciativa, organitzada per l’àrea de Promoció i Desenvolupament local de l’Ajuntament de la Bisbal i el Consell Comarcal del Baix Empordà, vol ser útil a tots els qui volen formar-se, als qui busquin feina, als qui vulguin treballar a l’estranger, posar en marxa el seu negoci, reactivar la seva empresa, entre molts altres aspectes. És per això que entre les activitats programades inclou xerrades, conferències, tallers, estands amb atenció personalitzada i un ampli ventall d’activitats gratuïtes.

Abans d’obrir les portes del saló, els organitzadors van confirmar que s’ofertarien més de 400 llocs de treball del sector turístic, alimentari, passant per hostaleria, clínic, telemàrqueting o disseny, entre d’altres.

Gentis hi ha estat present amb la seva oferta de formació i serveis per a les empreses. Així els representants de la fundació han fet difusió de la diversitat de cursos que hi ha programats enguany així com l’acompanyament global que es fa a les persones que estan en procés de recerca de feina. També han pogut tenir contacte amb empresaris per explicar-los els serveis especialitzats en recursos humans que disposa Gentis, el d’agència de col·locació i els plans de responsabilitat social corporativa.