La Fundació Gentis, a través de la seva directora executiva Marta Cid, va participar a la jornada de presentació i debat sobre el programa Invulnerables que lluita contra la pobresa infantil per “trencar els cercles de la pobresa hereditària”. Va ser el passat divendres dia 6 d’abril a l’acte que es va celebrar a la Cambra de Comerç de Tortosa i que va comptar amb la presència de Sor Lucía Caram, impulsora del projecte, membres de les entitats col·laboradores i representants del teixit empresarial de la ciutat interessats en aquesta iniciativa solidària.

Invulnerables és un programa que es dirigeix a infants que viuen en contextos de vulnerabilitat i les seves famílies. Aquesta intervenció, que ha de donar resposta a les necessitats bàsiques no cobertes, ofereix acompanyament i suport integral a la família, com també orientació a pares i mares, per promoure la igualtat d’oportunitats.

Invulnerables té com a finalitat potenciar la col·laboració publico-privada perquè esdevingui un element essencial a l’hora de donar resposta a les necessitats que es manifesten a la societat actual, cada cop més polaritzada i dual. Es vol convertir en una eina per lluitar contra la pobresa amb mesures de caràcter transversal i coordinades entre tots els agents implicats, i que busquin l’equilibri entre les estratègies de caràcter pal·liatiu i les estructurals.

En aquest sentit, la directora executiva de Gentis, va posar de manifest l’esforç que fa l’entitat per col·laborar amb aquest projecte a través de la participació de la fundació al Punt Incorpora de les Terres de l’Ebre.

L’experiència de Gentis:

I aquesta és la notícia que es va publicar a ebredigital.cat: