Gentis, amb el programa Invulnerables contra la pobresa infantil

by abr. 10, 2018Inserció, Formació0 comments

La Fundació Gentis, a través de la seva directora executiva Marta Cid, va participar a la jornada de presentació i debat sobre el programa Invulnerables que lluita contra la pobresa infantil per “trencar els cercles de la pobresa hereditària”. Va ser el passat divendres dia 6 d’abril a l’acte que es va celebrar a la Cambra de Comerç de Tortosa i que va comptar amb la presència de Sor Lucía Caram, impulsora del projecte, membres de les entitats col·laboradores i representants del teixit empresarial de la ciutat interessats en aquesta iniciativa solidària.
L’experiència de Gentis

La directora executiva de Gentis, va posar de manifest l’esforç que fa l’entitat per col·laborar amb aquest projecte a través de la participació de la fundació al Punt Incorpora de les Terres de l’Ebre.

Invulnerables

Invulnerables és un programa que es dirigeix a infants que viuen en contextos de vulnerabilitat i les seves famílies. Aquesta intervenció, que ha de donar resposta a les necessitats bàsiques no cobertes, ofereix acompanyament i suport integral a la família, com també orientació a pares i mares, per promoure la igualtat d’oportunitats.

Invulnerables té com a finalitat potenciar la col·laboració publico-privada perquè esdevingui un element essencial a l’hora de donar resposta a les necessitats que es manifesten a la societat actual, cada cop més polaritzada i dual. Es vol convertir en una eina per lluitar contra la pobresa amb mesures de caràcter transversal i coordinades entre tots els agents implicats, i que busquin l’equilibri entre les estratègies de caràcter pal·liatiu i les estructurals.