Els passats 15 i 22 de novembre un total de 6 beneficiaris del programa ReIncorpora van impartir un Taller de cuina a 8 persones ateses al servei de suport de l’autonomia de la Fundació Astres Barcelona, dedicada a l’atenció integral de persones amb discapacitat intel·lectual. Aquest taller, emmarcat en l’activitat d’Aprenentatge – Servei del programa ReIncorpora, va ser organitzat per la Fundació Gentis amb la col·laboració de Fundació Ared, Formació i Treball i Saó Prat, les quals van derivar usuaris a l’activitat. La Fundació Llindar va acollir l’activitat en les seves instal·lacions de cuina, on tots els participants es van sentir molt a gust.

Els beneficiaris ReIncorpora es van encarregar de tot el procés de preparació i impartició del taller, posant en joc tot un seguit de competències tècniques i transversals utilitzades també en l’entorn laboral. Van treballar de valent en tot moment, amb entusiasme  i ganes per muntar un taller on els alumnes aprenguessin i, al mateix temps, s’ho passessin bé.

L’Aprenentatge – Servei va finalitzar el 19 de desembre amb un berenar de Nadal organitzat per Fundació Astres on els beneficiaris ReIncorpora van ser convidats i van poder fer un tast dels plats elaborats pels usuaris de La Fundació Astres i es van visionar les fotos preses durant el taller.

Un dels participants del programa ReIncorpora, resumeix l’experiència amb aquestes paraules “Me sentí como un professor de verdad. Hicimos un buen trabajo en equipo y aprendí a hablar con los chicos”. Un altre participant va fer-ho amb l’expressió “Puc fer-ho!”.  Ambdues parts van valorar l’activitat  com a molt profitosa i enriquidora  i van expressar el desig de repetir el taller en un futur.