La setmana passada es va celebrar la 1ª Fira d’Orientació laboral i Educativa organitzada per la Fundació Gentis a Vilassar de Dalt i a Premià de Dalt.

Durant els dies 14, 15 i 16 de febrer es va realitzar la 1ª Fira d’Orientació laboral i Educativa organitzada per la Fundació Gentis en col·laboració amb els ajuntaments de Vilassar de Dalt i Premià de Dalt amb els objectius d’assessorar i orientar sobre les diferents opcions formatives i recursos dels que disposem en el nostre entorn més immediat.

Aquests dies es van realitzar 25 càpsules relacionades amb l’àmbit laboral i educatiu que van reunir gairebé 300 persones assistents de la comarca. Dins de les jornades, vam poder gaudir de sessions de Mindfulness aplicat a la recerca de feina, xerrades sobre els itineraris formatius, o la teatralització d’errors freqüents durant una entrevista de feina.

Per altra banda, un grup de persones orientadores i d’equip de prospecció laboral i educatiu van destinar uns espais per a l’assessorament personal on els usuaris van poder fer les seves consultes de manera individualitzada i especifica i on es van oferir els diferents serveis i recursos dels municipis i de la comarca.