Gentis 9 What we do 9 Social entrepreneurship

Entrepreneurship and Social Economy

Actions focused on the reactivation of the local, social, cooperative and community economy.

Created businesses

People we have attended

Social Economy Cooperatives

Company plans

A la Fundació Gentis estem compromesos amb l’economia social i cooperativa. Una economia socialment responsable, basada en els valors de la solidaritat, la col·laboració, la democràcia en la presa de decisions i la sostenibilitat en la producció de béns i la prestació de serveis.

Aquest servei de sensibilització, assessorament, emprenedoria social i cooperativisme preten donar suport al posicionament i visibilització del model d’economia social i cooperativa que situa a la persona i el seu treball i necessitats en el centre del projecte.

Ho fem a través de:

\

To promote the local social and cooperative economy.

\

Assist in the creation, consolidation, growth and internationalization of companies in the social economy.

\

To promote the social economic values

Self-employment services

El Servei d’autoocupació està ubicat dins del Departament de Servei a les Empreses de Fundació Gentis i compta actualment amb punts d’actuació directe a la província de Girona i a les Terres de l’Ebre.

Oferim un assessorament personalitzat a les persones que pensen en l’autoocupació com una possibilitat real d’inserció laboral i els hi donem suport en el procés de preparació del projecte, ajudant-les durant el procés de creació i posteriorment en la consolidació de les empreses creades.

Realitzem accions formatives i de difusió de l’emprenedoria i l’Autoocupació.

Ateneus Cooperatius de Catalunya

Els Ateneus Cooperatius de Catalunya són un servei públic en el marc del programa aracoop, format per més de 130 organitzacions públiques i privades amb una gran expertesa en l’àmbit de l’economia social i cooperativa.

Formem una xarxa de 14 Ateneus Cooperatius, distribuïts per tot el territori i actuem com a antenes i altaveus de l’economia social amb l’objectiu d’identificar  les necessitats i les oportunitats de l’economia social i cooperativa. Treballem  per dinamitzar, multiplicar i estimular les iniciatives i les potencialitats de l’economia social i cooperativa per crear riquesa al territori i ocupació estable i de qualitat.

Oferim una oferta integral de serveis  per a  persones emprenedores , empreses, entitats, gestories i assessories, centres educatius interessades en crear, convertir, conèixer, o donar suport a empreses d’economia social.

Programs

Ateneus cooperatius

En el marc del Programa AraCoop formem part, amb incidència en els territoris de Girona i Terres de l’Ebre, del Programa d’Ateneus Cooperatius.

Els Ateneus Cooperatius són l’espai de trobada, aprenentatge i reflexió col·lectiva, cooperació i transformació social per:

  • Esdevenir un espai de referència al territori.
  • Visibilitzar l’economia social i cooperativa.
  • Fomentar la creació de noves empreses de l’economia social.
  • Generar riquesa i ocupació de qualitat als territoris.

Concretament,

Ateneus Cooperatius Terres Gironines.
Ateneus Cooperatius Terres de l’Ebre.

%22%22 %22%22

Contact us

El servei també dissenya accions a mida per a professionals vinculats al sector social, terapèutic i pedagògic com a estratègia de gestió de coneixement i de valor afegit als nostres àmbits de treball.

Programa d’Autocupació Incorpora de La Caixa

En el marc del Programa Incopora de l’Obra Social %22La Caixa%22, som entitat PAI (autoocupació) per tal d’oferir assessorament gratuït per crear un negoci propi. Analitzem la viabilitat del projecte i ajudem a trobar finançament.

Demarció de Girona.
Demarcació de les Terres de l’Ebre.

%22%22 %22%22

Accions formatives en Emprenedoria

Juntament amb la Xarxa de formació per a persones treballadores -FISS desenvolupem cursos per a persones en situació de desocupació i per a persones treballadores en actiu en àrees temàtiques com l’emprenedoria, el màrketing estratègis i gestió i administració en el sí d’una activitat econòmica.

Girona.
Barcelona.
Tarragona.
Terres de l’Ebre.

 

%22%22

Utilitzem galetes per millorar el funcionament d'aquesta web. Si continua accepta la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
.
.