Gentis 9 What we do 9 Labour intermediation

Business services

Job placement, internships, selection and support in talent retention
La Fundació Gentis disposa d’un servei especialitzat en Recursos Humans que evoluciona de forma contínua adaptant-se a les canviants necessitats del mercat laboral, de les persones, les empreses i la pròpia entitat.

 

HR service

Posem a disposició de les empreses un ventall de serveis per  la millora de la productivitat a través d’optimitzar els processos de selecció i capacitant el seu personal amb formació a mida.

Job placement agency

Som agència col·laboradora del SOC a Tortosa, Girona, Barcelona i Solsona i formem part de la Xarxa Incorpora, de la Fundació ‘La Caixa’, programa que promou la inserció laboral de persones en situació o en risc d’exclusió social.

Corporate Social Responsability

Oferim l’oportunitat a les empreses de participar en projectes d’àmbit social per tal de què incorporin actuacions de Responsabilitat Social Corporativa en la seva cultura organitzativa.

What do we offer?

Formació per a professionals àmbit acció social 

La Fundació Gentis es posiciona per oferir capacitació competencial de les persones treballadores docents i no docents de les escoles, a l’alumnat i les seves famílies en diferents àmbits.

Serveis de Recursos Humans

  • Inserció sociolaboral de professionals amb discapacitat intel·lectual i de desenvolupament, com persones en situació de risc d’exclusió.
  • Assessorament LISMI: informe d’anàlisi de llocs de treball, mesures alternatives d’inserció, etc.
  • Recol·locació i reorientació laboral.
  • Consultoria de RRHH social: Selecció de personal, estudi clima laboral, estudi de retribucions i articulació del pla de carrera professional.

Formació per professionals en actiu:

Programa del Consorci de la Formació Contínua on desenvolupen accions formatives en l’àrea de l’emprenedoria social, la gestió de projectes i la gestió de plataformes formatives on-line. Aquestes accions es desenvolupen a Barcelona i Girona.

Formació a mida

A partir d’un diagnòstic de necessitats de la mà de l’entitat client dissenyem accions formatives en l’ambit del sector social i educatiu en diferents modalitats perquè tinguin impacte en el dia a dia professional. Des de formació en mediació de conflictes i comunicació social fins coneixement de la salut mental, els trastorns de conducta i estratègies de regulació.

Suport i assessorament

  • Disseny, execució, execució i avaluació de projectes.
  • Coordinació de programes.
  • Prospecció d’empreses i consultoria.
  • Comunicació RSC: organització de jornades, seminaris, promoció d’esdeveniment vinculats a la visibilitat de l’acció social i educativa.

Agència de Col·locació

Punt d’orientació laboral a Tortosa i Barcelona Números de registre 0900000065 i 0900000216.

Des d’octubre de 2014 som agència col·laboradora del SOC Tarragona, Tortosa, Girona, Salt, Barcelona i Solsona.

Accions d’Orientació i Acompanyament a la Inserció de la xarxa d’orientació per a l’ocupació (PO) (antic IPI)

Programa que desplega accions d’orientació i acompanyament a la inserció de persones en situació d’atur a Montblanc i Tordera.

Servei d’Ocupació de Catalunya, SOC.

%22Logo-Departament-de-Treball-Afers-Socials-i-Famílies%22%22Logo-SOC%22%22col-logo-ue%22

What do they say about us?

Projects of social value that support us
Buscàvem un projecte que unís la Responsabilitat Social Corporativa a la vegada que oferís un servei als nostres associats de Cadena 88.

Solidaritat en cadena consisteix en una formació que oferim a persones en situació d’atur, en algunes ocasions de llarga durada, per formar-los i donar-los una capacitació laboral que els permeti integrar-se posteriorment al mercat laboral. Aquest ha estat el meu millor treball professional sense cap mena de dubte i, per Ehlis, aquest aspecte humà, també.

Creiem que a aquests alumnes els hem donat per una banda, una formació per a què ells poguessin tenir una base, però, el més important que penso que els hem pogut aportar és confiança en sí mateixos, autoestima i els hem donat “la vida”, l’alegria.

Ha estat un premi, un premi per a tots. Un premi per a nosaltres, el fet de col·laborar amb la Fundació Gentis i amb l’empresa, però per ells aquest curs, aquest projecte, ha estat com un regal.”

Carmen Rubio

Chief Human Resources Officer, Ehlis S.A.

Utilitzem galetes per millorar el funcionament d'aquesta web. Si continua accepta la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
.
.