La Mediació és Salut. Sota aquesta reflexió la Taula per a la mediació de Tarragona va organitzar la setena edició d’aquestes jornades que es van portar a terme els dies 5, 6 i 7 de febrer a la seu de la Universitat Rovira i Virgili. Durant la jornada es va posar especial atenció a l’esport, la mediació en comunitats, en la justícia, el món laboral, la pedagogia, la psicologia, el món educatiu, el treball social, entre d’altres àmbits.

La mediadora de la Fundació Gentis, Carol Mallo, va impartir un taller convidada per el Col·legi Oficial de Pedagogs de Catalunya (COPEC) sota el títol “Pacificar ambients hostils per millorar el benestar personal: mediació penitenciària”. Va ser un espai on Mallo va donar a conèixer i compartir amb altres professionals de la mediació el projecte que Gentis està realitzant al centres penitenciaris de Quatre Camins i Joves.

El taller va comptar amb la presència d’una trentena de participants que van poder gaudir de l’explicació de la tècnica. Els assistents es van mostrar molt participatius i interessats en l’experiència d’aquest programa pioner al nostre país.

Les VII Jornades de Mediació a Tarragona tenen l’objectiu de cooperar en els processos de formació en la cultura de pau i mediació, un espai de trobada per a professionals i estudiants de mediació, membres d’institucions, entitats i la ciutadania, interessats en conèixer i difondre la cultura de pau i la mediació a Tarragona com a ciutat educadora.