El SOAF de Gentis Tarragona programa “Boom, un pallasso a la guerra”, en motiu del Dia Internacional de les Famílies

by maig 17, 2018Economia social, Famílies, General0 comments

Si el passat dimarts dia 15 de maig el SOAF (Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies) de Terres de l’Ebre va organitzar un munt d’activitats per commemorar el Dia Internacional de les Famílies, aquest proper dissabte 19 serà el torn del servei de Tarragona. Els responsables de Gentis han programat un espectacle sota el nom “BOOM, un pallasso a la Guerra” que es representarà, a partir de les 12 del migdia a les instal·lacions de l’Escola El Miracle de la capital tarragonina.

L’espectacle, que té una durada aproximada de 50 minuts, està emmarcada en la commemoració del Dia Internacional de les Famílies (DIF) que enguany gira entorn al lleure en família. L’objectiu d’aquesta edició és fomentar el temps compartit en família, que enforteixi els vincles entre els seus membres en un espai relaxat i de gaudi.

Per què teatre?

La creativitat és un component associat amb el teatre que fa que petits i grans s’integrin d’una manera molt agradable amb les infinites temàtiques que poden representar-se. Factors emocionals, cognitius, educatius i de la personalitat s’ajunten per donar suport al procés de l’ensenyament. El llenguatge corporal porta la batuta en aquest tipus d’esdeveniments.

I la representació de “BOOM, un pallasso a la Guerra”, es tracta d’una al·legoria sobre la guerra a través de la mirada d’un pallasso. S’hi potencia el valor a la vida, la tendresa i l’alegria en situacions de guerra mitjançant la ridiculització de situacions bèl·liques. En aquest espectacle podrem veure com a través del riure i la cooperació es poden solucionar moments difícils.