El  Servei d’autoocupació de la FUNDACIÓ GENTIS, dona suport a 73 projectes de nous negocis, assessorant a persones emprenedores en la recerca de finançament per un import total de 974.500 €, l’any 2021.

L’Entitat, que compta amb un servei gratuït especialitzat en l’assessorament en el finançament de projectes a les províncies de Girona i a les Terres de l’Ebre,  ha acompanyat durant d’any 2021,  a persones vulnerables i/o amb dificultats per accedir al finançament bancari tradicional, gestionant  més d’un milió d’euros entre microcrèdits socials vinculats al programa INCORPORA i altres productes de finançament.

FUNDACIÓ GENTIS  ofereix tant atenció directa a les persones interessades com suport a altres entitats Socials, col·lectius professionals i també donant suport a serveis municipals o associatius del territori, fomentant la creació de nous negocis, la formació i la inserció laboral de les persones, i donant suport a les empreses en la recerca de personal.

Com et podem ajudar?

  • T’assessorem a l’hora de definir el projecte. Conjuntament fem un pla d’empresa que garanteixi la viabilitat i el creixement del projecte, amb el suport de personal tècnic especialitzat.
  • T’ajudem a trobar finançament Assessorem sobre els requeriments de finançament i en l’inici de l’activitat. Analitzem quines vies de finançament hi poden haver a través de microcrèdits socials.
  • Et fem un seguiment personalitzat. Per afavorir la consolidació del negoci propi, t’oferim acompanyament, tutorització i suport, abans, durant i després de començar l’activitat empresarial.

Sobre l’autoria

Josep Ensenyat, tècnic del Punt d’Autoocupació Incorpora de Gentis a Girona En Josep gestiona accions del servei d’Autoocupació i Emprenedoria de l’entitat i té el seu focus en la reactivació de l’economia local, social, cooperativa i comunitària. El podeu trobar a la seu de Gentis de Girona.