Miquel Àngel Llaveria és avui un empresari del món de la ferreteria. Segurament aquest projecte no entrava dins els seus plantejaments de vida fa uns anys, quan era cap de producció d’una empresa majorista d’alimentació amb centre d’operacions a Marcabarna.

Després de 10 anys de treball amb un nivell alt de pressió va proposar-se donar un gir de 180 graus a la seva vida ja que la seva salut començava a veure’s afectada. Per això va decidir deixar la feina. Després de diversos intents sense èxit de reincorporar-se al món laboral va decidir, animat per la seva dona, a apuntar-se a un Punt Formatiu d’EHLIS de dependent de ferreteria que organitza Gentis.

El curs va ser tot un èxit i va poder fer un mes de pràctiques a una ferreteria de Barcelona. Allà va encaixar a la perfecció i els propietaris van decidir incorporar-lo com a personal fix de l’establiment. Set mesos després, i un cop adquirit un major coneixement d’aquest tipus de negoci, en Miquel Àngel va localitzar un local comercial en lloguer a prop del seu domicili a Sant Just Desvern i va plantejar-se muntar la seva pròpia ferreteria. Va contactar amb els departaments de Retail i Comercial d’EHLIS que el van ajudar a obrir la seva pròpia franquícia.

La seva dona, la que el va animar a apuntar-se a aquest curs, ara també treballa amb ell. I és que la Montse en aquell moment va fer un curs d’administració comptable a Gentis que avui en dia l’ajuda a administrar el negoci.

Ara tota la família lluita per tirar endavant aquest negoci, tot un repte personal i professional!