Comença a Celrà el Punt Formatiu d’Operari/a de Magatzem i Producció

by març 22, 2018Formació0 comments

Un total de 20 persones van començar el dilluns 19 de març el curs del Punt Formatiu d’Incorpora “Operari/a de Magatzem i Producció” a Celrà, que es porta a terme a les dependències del Centre de Promoció Econòmica del municipi gironí, amb qui Gentis col·labora directament.

L’horari del curs és de dilluns a divendres de 9 a 14h. i combina diferents blocs formatius: Competències tècniques pròpies del perfil professional de mosso/a de magatzem, hores lectives destinades a la Prevenció de Riscos Laborals, també hi ha inclosa l’obtenció del carnet de carretoner i el treball, a partir de sessions grupals i tutories individuals, de competències transversals.

A part d’aquests continguts de caire teòric, el curs també compta amb una part de pràctiques a l’empresa on, en funció dels interessos i motivacions així com la disponibilitat de cada persona, s’intenta buscar una empresa que s’ajusti a les demandes efectuades per part dels i les participants.

La data de finalització d’aquest Punt Formatiu de Celrà és l’última setmana de juny, amb les pràctiques incloses.

Sobre l'autor

Ferran Queralt

Dissenyador gràfic i Tècnic de contingut digital a Fundació Gentis. Defensor de la tipografia de pal sec i enamorat de l'Helvètica. El podeu trobar a la seu de Gentis a Amposta.

Utilitzem galetes per millorar el funcionament d'aquesta web. Si continua accepta la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies