El passat dimecres vam participar al programa “Recursos Homínids, un espai de Ràdio 4 presentat i dirigit per Lluís Freixes. El presentador fa un recorregut vivencial posant-se en la pell d’una persona que ha començat una nova feina. Comptem amb entitats i empresese del sector de l’ocupació i aquest cop han convidat la nostra de la mà de l’equip del Programa Incopora de “La Caixa”.

Aprofitem per visibilitzar el testimoni de la Yulia, una una de les beneficiàries del procés d’orientació sociolaboral del programa Incorpora que a més a més va poder realitzar un Punt Formatiu el passat curs.

No us perdeu l’entrevista que comença al final del minut 40.

La Yulia és un cas d’èxit que dóna sentit a la feina que fem. Hem contribuit a la seva projecció laboral i ella ens ha ajudat a millorar les nostres estratègies per l’orientació sociolaboral.

Recursos Homínids de Ràdio 4

by Entrevista a Yulia i Mònica | Programa Incorpora de "La Caixa"

Sobre l’autor

Mònica Campodarve, responsable del Programa Incorpora de la Caixa a Barcelona.

A la Mònica la podeu trobar al centre de Gentis que tenim al carrer Salvador Espriu. Ella viu per les persones a qui atén i és experta en intermediació amb les empreses. Té un do per trobar  talent i reconnectar-lo al mercat laboral.