L’equip de prospecció de la Fundació Gentis al Maresme que manté una estreta col·laboració amb la FAGEM, vol agrair, compartir i felicitar l’èxit de la XV Nit de l’Empresariat del Maresme que es va celebrar dijous a la nit al Teatre Monumental de Mataró per lliurar els XII PREMIS FAGEM 2022 i va comptar amb la presència de més de 250 persones del món empresarial, econòmic i institucional de la comarca.

Ens sumen a la felicitació dels guanyadors, en especial a la cadena hotelera Golden Hotels de Pineda de Mar que  s’ha endut el Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial.

També han estat distingits Laia Pujol (D-Musica Factoria Musical), amb la menció a la Dona Empresària; Club Nàutic El Balís, amb la menció al foment de la igualtat i/o diversitat,  i la Mariam Ayadi ha rebut la menció al Jove Empresari per l’impuls del projecte WiPass.

Destaquem, el Premi de l’Antonio Rodríguez, president de l’Associació de Mestres Industrials i Tècnics Superiors (AMITS). La FAGEM li reconeix la tasca per a la normalització a tots nivells de la FP, pel reconeixement del professorat i per la qualificació i acreditació de les persones treballadores.

La presidenta de la FAGEM, Roser Moré, destaca el potencial industrial del Maresme i volen augmentar-lo un 10%  abans del 2030. I reconeix l’esforç, el  treball i l’esperit de superació dels empresaris i empresàries de la comarca”. Moré creu que “més  que mai”, és important que la feina feta per les empreses del territori sigui reconeguda.

Nit empresarial Maresme

Montse Sànchez  (Cap de Territori Maresme), Clara Bonet (Programa Dones Rurals i Programa SIOAS), Roser Moré (Presidenta de la FAGEM), Nuria Fernandez (Programa Incorpora Maresme) i Amanda Oliva ( Prospecció Programa MAIS)