Ja ha passat l’Abril, ja ha passat Àgora; la primera fira de l’Economia Social i Cooperativa a Terres de l’Ebre. La Casa de Cultura i el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Ulldecona van acollir expositors, xerrades, conferències i activitats per als més petits de casa. 

Organitzat per l’Ateneu Cooperatiu Terres de l’Ebre, Àgora ens va oferir un espai de trobada per reflexionar i aprofundir en allò que considerem comú. Vivim moments en què s’ha demostrat que el capitalisme ferotge necessita una alternativa conscient i sostenible d’organitzar-nos. Fundació Gentis hi va participar activament amb un estand on va exposar els serveis que presta l’entitat, organitzant el Taller “gestió de les emocions” amb l’equip del SOAF  i també amb contacontes per als petits.

Entre els expositors hi havia diferents propostes d’educació alternativa, del tercer sector, de consum energètic conscient i responsable, de consultoria, habitatge, finançament ètic, periodisme alternatiu o d’alimentació. Propostes de serveis de telecomunicacions, de mitjans de comunicació o fins i tot d’assegurances, demostrant que qualsevol iniciativa pot encaixar en aquest tipus d’economia social i responsable.

EXPOSITORS

EXPOSITORS

Casa de Cultura

ÀGORA

ÀGORA

Ajuntament d'Ulldecona

ESPAI INFANTIL

ESPAI INFANTIL

Casa de Cultura